vysláno 2026-07-05
Screengrab via T1 Koučovací personál společnosti T1 VALORANT dnes dříve vydal prohlášení o zákazu podvádění asistenta trenéra Codyho „Stunnera“ MacLeoda během jeho kariéry v PUBG.
„Chtěli jsme, aby všichni pochopili, že jsme a jsme si plně vědomi Codyho historie, včetně zákazu, který dostal za to, že během své kariéry v PUBG dostal cheaty nainstalované na dva samostatné účty,“ řekl hlavní trenér T1 David Denis.
Zpráva od @daviddenisnd a @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0
— T1 (@ T1) 9. dubna 2021Stunner také promluvil ve videu T1, kde podrobně popsal svou kariéru a kolik ho zákaz stál.
V době zákazu byl Stunner známý jako „Exko“, podle Magna „Pr0phie“ Ramose, který včera zveřejnil rozhodnutí týmu PUBG esports o Stunnerovi.
Dělat moje práce jako 1 z hráčů PUBG ve Valorantu šíří povědomí o tom, že @ T1 získal nového asistenta trenéra @StunnerFPS stejný člověk, kterého PUBG vyšetřoval a dospěl k závěru, že ve skutečnosti podvádění změnilo jeho jménood Exko po StunnerFPS, mysleli jste, že byste to měli vědět. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC
— Pr0phie (@ pr0phie) 8. dubna 2021T1 oznámila 8. dubna Stunnera jako nového asistenta trenéra svého týmu VALORANT - a poté nastal chaos v odpovědích na jeho oznámení .
S potěšením oznamujeme @StunnerFPS jako asistenta trenéra pro náš tým Valorant! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8
— T1 (@ T1) 8. dubna 2021"'Skvělá analytická mysl' Ano, měl skvělou analytickou mysl, když dostal zákaz podvádění v PUBG a zablokoval každého hráče a mění své jméno v každé hře a potkává si cestu na scénu, “řekl hráč Zenith Esports PUBG Jaden„ Vegas “James v odpovědi na oznámení.
„V PUBGu nemůžete jen podvádět, pak si změnit jméno, můj chlapi,“ řekl bývalý hráč PUBG a současný hráč Luminosity VALORANT Diondre „YaBoiDre“ Bond.
V prohlášení Stunner připustil chybu. „Bude to navždy moje největší lítost,“ řekl Stunner. „Odřízlo to spoustu mých příležitostí, a to je v pořádku.Na konci dne je moje vlastní chyba, že jsem se stal součástí tohoto incidentu. “
Denis zopakoval svůj postoj a řekl, že věří, že se Stunner změnil.
Nezapomeňte sledujte nás na YouTube a získejte více zpráv a analýz v eSportu.